Română / Romanian

Resurse centrate pe Dumnezeu pentru echiparea generațiilor viitoare ca să Îl cunoască, să Îl onoreze și să Îl prețuiască pe Dumnezeu.

Languages: Romanian

Zelos. 7 angajamente pentru ucenicizarea generațiilor următoare

În cartea Zelos, David Michael, păstor experimentat și director executiv al Truth78, descrie zelul și sârguința născute dintr-o pasiune pentru Dumnezeu și slava Lui, și prezintă șapte angajamente care oferă o viziune și un cadru pentru ucenicizare a generațiilor următoare… astfel încât acestea să își pună nădejdea în Dumnezeu (Psalmul 78:1-8).

  1. Îmbrățisarea unei viziuni biblice pentru credința generației următoare.
  2. Dezvoltarea unui parteneriat între biserică și familie.
  3. Predarea lungimii și a adâncimii întregului sfat al lui Dumnezeu.
  4. Proclamarea Evangheliei glorioase a lui Isus Hristos.
  5. Disciplinarea minții, a inimii și a voinței.
  6. Rugăciunea în dependență de harul suveran al lui Dumnezeu.
  7. Inspirarea închinării înaintea lui Dumnezeu, spre slava lui Dumnezeu.
Descarcă resursa

Rugăciuni mari, curajoase și biblice pentru generația următoare

Cartea Rugăciuni mari, curajoase și biblice pentru generația următoare îi provoacă pe părinți, pe bunici, pe păstori, pe liderii din lucrarea cu copiii, pe învățători și pe toți cei cărora le pasă de generația următoare să se roage intențional pentru copiii din familia lor, din biserica lor și de pretutindeni. David Michael prezintă o viziune despre modalitatea și motivele pentru care trebuie să avem rugăciuni mari, curajoase și biblice, și oferă 17 rugăciuni în care i te poți alătura rugându-te pentru generația următoare, alături de mesaje relevante ale Scripturii care să îți stimuleze rugăciunile.

Descarcă resursa

Cum să îi ajutăm pe copii să înțeleagă Evanghelia

Această scurtă carte explorează următoarele subiecte: pregătirea inimilor copiilor ca să audă Evanghelia; deosebirea stadiilor creșterii spirituale; comunicarea adevărurilor esențiale ale Evangheliei; și prezentarea Evangheliei într-o manieră precisă și adaptată pentru copii. Această resursă include un devoțional de familie de 10 săptămâni care îi ajută pe părinți să le explice Evanghelia copiilor lor.

Descarcă resursa

Pentru alte formate:

Zelos. 7 angajamente pentru ucenicizarea generațiilor următoare

Rugăciuni mari, curajoase și biblice pentru generația următoare

Cum să îi ajutăm pe copii să înțeleagă Evanghelia